800 222 555
PO – PÁ    8:00–20:00
Facebook

Zásady ochrany osobních údajů

Vámi poskytnuté osobní údaje budou zpracovávány společností Tesco stores ČR a.s., Vršovická 1527/68b, 100 00 Praha 10, IČO 45308314, zapsanou v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1377 („Tesco“), jakožto správcem, a to pro účely zasílání marketingových nabídek a sdělení týkajících se věrnostního programu Clubcard anebo zboží a služeb společnosti Tesco, jejích smluvních partnerů a členů podnikatelského seskupení Tesco. Můžete být také kontaktováni s nabídkou účasti ve spotřebitelských výzkumech. Kontaktováni můžete být jakýmikoli komunikačními prostředky. Údaje a souhlas s jejich zpracováním jsou poskytovány dobrovolně. Prohlašujete, že poskytnuté údaje jsou přesné a pravdivé a jste si vědomi své povinnosti jakoukoli jejich změnu společnosti Tesco bezodkladně oznámit. Údaje jsou zpracovávány po dobu vaší registrace. Souhlas se zpracováním údajů můžete kdykoliv odvolat. Odvolání souhlasu nebo oznámení změny údajů je možné prostřednictvím bezplatné zákaznické linky 800 222 555 nebo písemně do sídla společnosti Tesco.

Údaje jsou zpracovávány výhradně společností Tesco a zpracovateli jí určenými. Aktuální informace o všech zpracovatelích jsou dostupné na internetové stránce www.clubcard.cz nebo na vyžádání prostřednictvím zákaznické linky 800 222 555.

S vašimi údaji je nakládáno jako s důvěrnými, v souladu s právními předpisy. Po dobu zpracování vašich osobních údajů máte právo na informace o zpracování, zejména právo žádat společnost Tesco nebo jí určené zpracovatele osobních údajů o vysvětlení, odstranění závadného stavu včetně blokování, provedení opravy, doplnění nebo likvidace osobních údajů a právo obrátit se se svým podnětem na Úřad pro ochranu osobních údajů. Svoje práva může uplatnit písemnou žádostí na výše uvedenou adresu společnosti Tesco nebo prostřednictvím bezplatné zákaznické linky 800 222 555.

Výhody Clubcard

  • Zdarma a bez závazků
    Nenechte se omezovat, nechte se odměňovat za běžné nakupování.
  • Každý bod se počítá
    Odměňuje vás za to, co běžně děláte, za malé i velké nákupy.
  • Lze využít kdekoliv
    Můžete ji použít ve všech obchodech Tesco v ČR. Mimo čerpací stanice.
  • Může používat kdokoliv
    Body na jeden účet může sbírat celá rodina.
  • Sleva na cokoliv
    S Clubcard poukázkami ušetříte při Vašich nákupech.